DM 2012 cykelløb, Pøt Mølle – Herre elite søndag den 24 juni.

Vinderen : Sebastian Lander ?

Et kedelig gråt og vådt vejr, og vi gik da også hjemme og tænkte skal vi – skal vi ikke, og selvfølgelig skulle vi da se cykelløb og opleve lidt a la´tour de france.  :mrgreen: Men alle de steder vi gerne ville kører til, var jo spærret af, og da vi bor i Galten er vi ikke blevet orienteret via uge avisen – så allerede før løbet blev jeg pisse sur over at køre forgæves den ene vej, da den anden var lukket blot for at konstaterer, at der kun var åben til Hadsten siden…. virkelig spild af mine penge, benzin udgifter og min tid. Men det var da jeg blev opmærksom på, at der var cykel løb i Hammel og endda DM.

cykelrytter

Jeg har ikke før taget billeder af cykelløb, så det kunne jo være spændende at prøve…. og det kunne jo holde med at regne, men der tog jeg vel nok fejl!

Godt Martin tog med som min paraply holder, jeg er jo ret øm over udstyret – og så plejer han da at følge med cykelløb i tvét, så hvorfor ikke se det live.

cykelrytter

Han fandt stedet, ca. midt på Pøt Mølle bakken, og der er vel godt nok mørk i skoven.  🙄 Flashen blev hjemme, så isoén måtte skrues godt op,og så fandt vi endda lysninger, der hjælp en smule med lyset!

cykelrytter med tungen ud!

Jeg kender ikke nogen af cykel rytterne, så jeg kan ikke skriver hvem er hvem, men du skal være velkommende til at hjælpe mig med at sætte navne på.

Vi havde mange gode timer på bakken, og der var da også pænt med tilskuer, når man tager vejret med i betragtning.

cykelrytter

Det var tydeligt at se, for hver runde, tog hård på flere af rytterne – og der skulle lægges kræfter i op ad bakken med Danmarks stejlste stigning – selv i bilen mærkerne man den kraftige stigning, så ingen tvivl om, at de der gennemførte er seje, og har bentøjet i orden.  😛

Jeg forsøgte mig også med et lille video klip, som i kan prøve at se; på you tube. I HD .

 

Men ellers er der forskellige muligheder for at se billederne.

cykelrytter

Først et galleri hvor der er plukket sporadisk ud, og herefter et større galleri med mange flere billeder.

 

Det var en større udfordring end forventet, så jeg må simpelhen afsted næste gang igen. Finde bedre sted at stå fx. med mere lys, håbe på bedre vejr og medbringe flashen…… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.