Velkommen til

Logo

Fine art fotograf Linda Weng, bosidende i Galten og med base hjemme.

Fine art – kunst fotografering er min genre. Jeg er startet sent med at fotografere og har lært meget ved at kigge på internettet og slugt den ene You tube video efter den anden.
Corel blev til Element som sidenhen er skiftet til årlig fornyelse af Photoshop med LR, der sker hele tiden noget nyt, ligesom på “vores” udstyrspakke, alt udvikles, og jeg mener, at vi bør gøre det samme indenfor fotograferingens verden, altså ikke kun hænge fast i det kendte, men turde at udvikle vores opfattelse af fotografiet.
Jeg er i Silkeborg Focus fotoklub med i en kreativ gruppe Compose, som er eksperimental fotografi- billeder . Jeg har lært meget nyt om fotografiet – de mange muligheder for at tilføjet billedet en hel nyt liv, om det så er former, struktur, lys/skygger, farver og komposition. Feedback er bl.a. med til at udvikle min opfattelse, og ikke mindst inspirer mig til at udforske nye muligheder.

De seje leger, hedder en anden gruppe, jeg har navngivet, hvor det er fotografiet der i centrum, hvordan opnår vi samme stil /effekt ? Det finder vi ud af ved at prøve os frem til det lykkedes – vi er ikke låst på et emne, men lader os inspirer af hinanden og verden rundt om os.

I min hverdag har jeg fokus på naturen som altid er der, når jeg lufter mine hunde og nyder naturen, de forskellige årstider som hele tiden er foranderligt, og lader mig inspirer af naturen, og tænker altid på, sikke et flot billede – sådan bliver billeder ofte til hos mig.

Konkurerncer både ind som udland – er med til at fremme udvikling og inspiration – det er altid dejligt med anerkendelse.

Jeg udstiller gerne mine billeder, og har via klubben som regel et par billeder med ved kiropraktoren i Silkeborg.
I Composen gruppen har vi haft fælles udstillinger- blandet andet i Medborgerhuset I silkeborg samt mange tema udstillinger på storskærme på biblioteket i Silkeborg.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.