Angus & Christoffer

Angus har været på ferie hos os i denne uge. Han er broholmer, og dobbel så stor som Spyro.
Angus er en skøn hund med en dejlig personlighed – man kan simpelhen ikke lade være at elske ham.

 

Han har godt jaget katten væk i denne uge, men Loke har dog fundet ind hver dag for at spise og blive nusset – men kun ude i baggangen.  😉 -og kan ligge der og holde skarpt øje med sin nye indtrængende gæst, som Loke ikke har inviteret! Men med tiden er jeg nu helt sikker på, at de også kunne blive gode venner.

Angus ser katten -Loke

Angus har hygget sig og leget med Spyro. De har ikke leget vild som de ellers godt kan, men mere som om de altid har boet sammen. Det har været så nemt og ligetil at passe Angus idet han bare er faldet ind i vores rytme.

Han har spist godt og altid op, og det bedste er, at de slet ikke stjæler hinandens mad, eller overvejer det, de står bare pænt ved siden af hinanden og spiser det hele!

 

 

Vi har været i hundeskoven og ved søen i Galten. Gået aftens tur – og jeg har dem begge i snor, og det går forrygende. Angus vil snuse hele tiden mens Spyro helst vil videre, det er lidt sjovt, men de har lært at vente på hinanden.

På aftens tur

 

Christoffer har nydt at nusse med Angus og kramme ham, han har fået massage et par gange om dagen, og nydt det fuld ud. Angus har ikke gøet vild på noget tidspunkt – heller ikke selvom Nicholas har haft mange gæster, så er det vildste en sko som bliver taget og slæbt rundt i huset, men det kender vi fra Spyro, så vi ved, at vi må på jagt nogle gange efter vores fodtøj.

 

 

Da Martin jo primært arbejder om aften, har Spyro lov til at ligge i fodenden indtil han kommer hjem så rejser han sig og går ud. Angus lagde sig tidligt om aften på Spyros pude, så jeg troede han blev der, men lod selvfølgelig døre stå på klem. Martin kunne så fortælle, at han havde taget begge hunde i  at sove i soveværelse, da han kom hjem, kun Spyro gik ud. Han bad da Angus om at gå ud, men der kom ingen reation. Han tog da fat i halsbåndet for at hjælpe ham med at komme ud, men så brummede Angus mens han kiggede på Martin, og hvis øjne kunne tale, havde de sagt; Jeg ligger lige og sover, vil du så lade mig være i fred.

Men snarådighed er jo ikke slet, så han gik ud i køkkenet og raslede med en pose, og straks kom Spyro, og selvfølgelig også Angus, der ikke vil lade en godbid gå sin næse forbi. Martin fik hurtigt lukket døren til soveværelset, så det for resten af natten ville være hundefri.

I soveværelset

Iben – havde udtryk at Angus måske skulle ud og tisse tidlig om morgen, men det har slet ikke været noget problem her, han har sovet igennem som et lille barn, og frisk klar til formiddags tur når jeg er kommet op.

Angus følger mig rundt – ganske som Spyro, og de kan da også godt slås lidt om,a t komme tættest på, men der er jo plads på hver side.

Det har været mange gode oplevelser – og jeg tror ikke jeg lyver når jeg siger, jeg aldrig er blevet nysset så meget som i denne uge – Angus slikker og slikker, og når han vil lege så sætter han sig og gør af mig, og siger, nu vil jeg gerne lave noget igen. Så må vi jo spille bold eller andet.

Der er kommet 3 vidoeer ud af Angus´besøg som i kan se  her. Sorry for kvaliteten, den er jo håndholdt og i gå tempi.

 

                                     

 

Men I får en god fornemmelse hvor meget de har hygget sig sammen når vi harværet ved søen. Vi passer gerne Angus igen. Det var ganske hyggeligt, og vi håber, at Angus også har nydt sin ferie uge hos os.

I kan også se billeder, der primært er taget med det lille kamera.  Kig med herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.