Vores skønne hund, Spyro.

Havde lige et foto af ham badet i morgenlyset – Han er lidt af en hyper aktiv hund, der ikke ved, at han skal passe på sig selv!! Han er mors hund.  – og hel alene hjemme selvom både manden og børnene er hjemme hos ham.

Spyro i morgenlys

 

Men sikke en velkomst man så får når man træder ind af døren. Ja det gælder også for vores gæster. Han kan endda vise – hvem der kommer, idet han altid tager folks sko, og kommer stolt ind med dem og smider dem og dermed siger; Se – vi har fået gæster, kan du gætte hvem det er på skoen ?  😀

Ikke altid så smart – men smart er det, når man siger til ham, hent skoen, og fluks er han afsted, og kommer for det meste retur med skoene. Ikke savlet til eller skadet – men forsigtigt og nænsomt smider han dem, så vi kan kommer ud på gåtur.

Han er min servicehund, uden certifikat, men han er oplært til mange dagligdags funktioner.

Han kan; hente ting, småt som stort, tage vasketøj ud af maskinen, og tjekke den er tom, det samme for tørretromleren, give mig tøj – jeg peger på, så jeg kan få det på, de dage, hvor jeg er ret hjælpeløs pga. min ryg, tage strømper af, trække bukser op,så jeg kan få fat i dem, uden at bøje mig, og bærer vasketøjs kurve med mig, og er altid klar til at give mig en hånd, når vi ligger tøj sammen og noget falder på gulvet.

Han er 4 år nu, og er min skønne hund, der kan give mig en hånd, så jeg ikke føler helt hjælpeløs, når min ryg volder mig for mange smerter.

Vi tager på mange turer i naturen og vandrer meget rundt i mit lokal område, og nyder naturen samt dens oplevelser. Noget Spyro bestemt sætter pris på, og jeg med ikke mindst.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.