Velkommen til min nye side.

Gammel Logo

Jeg har længe ønsket mig en ny side og blog – hvor bruger funktionaliten er bedre for alle. Jeg har haft arbejdet Joomla som jeg opgav, og efter flere forsøg med mere HTML, så endte jeg med WordPress. Sikke en forskel, og så meget nemmere end jeg havde håbet på efter Joomla. Jeg fik god hjælp af en dansk side, som jeg linker til her, hvis andre skulle have lyst. Jeg har brugt adskillige timer for at sætte mig ind i alt det nye for mig, men jeg tror på, at jeg nu har fundet de vise sten!

 

Men men hvad skal min blog så omhandle ? Ja- hvad jeg nu har på hjertet, og lyst til at dele med verden – jer. Det vil være blandet med meget foto og mange billeder, er jeg ret sikker på. Jeg vil ikke låse mig fast på noget specifikt. Så med de ord, så lad os tag hul på en ny udgave af viewweng.dk.

For de som har fulgt med på den gammel side – Tusind tak for jeres kig og jeres henvendelser, jeg håber I fortsat vil se med og få gavn af de nye faciliteter – jeg kan med WordPress. Jeg bliver af praktiske grunde nød til at slette min gammelside og vinke farvel til alle mine gallerier. Men hey, så bliver der også plads til en masse nyt som jeg håber vil blive taget godt imod. Så hvad venter vi på ? Velkommen til jer – ta´godt imod ny udgave af

Logo

 

Views by Weng.

2 Replies to “Hej alle”

  1. Just ckeching out your page on my new Pure phone, and I wanted to check if it would allow me comment or if it made me go to a full pc to do that. Ill check back later to see if it worked.

    1. Sounds interesting, am looking forward to hear if you can see the pictures on your mobile too. I must first approve your comment – before they become visible. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.