Hey

I går oplevede jeg noget grimt. På vej til intro møde kører jeg gennem Linå, hvor jeg ligger i en stime af biler. Har lang afstand – og kun en lang bagude. Jeg undre mig godt nok over, at der ingen lys er i lyskrydset, og begynder at orientere mig. Køre nok 50 km/t og pludselig ser jeg en yngre dame der vinker helt vild…. Hun stod der bare pludseligt – og havde ingen reflekser, vest, eller tøj der kunne ses i mørke, men helt mørkt tøj på. Jeg måtte op og stå på bremsen, og bander ad hende, det er helt sikker, hvad pokker tænkte hun på, hvordan kan hun forvente, at jeg skal kunne se hende ? Hun ville være hjælpsom og dirigere trafikken, det er jeg da slet ikke i tvivl om, men jeg forstår simpelhent ikke, at hun ikke tænkte på hendes egen sikkerhed – min og andres trafikanter. Hun kunne jo reelt være påkørt, og så var hendes hjælp faktisk mere en skade. Jeg havde netop lige set en bil i vejkanten, herefter politibetjente( – som stod med ryggen til og talte, mens hun stod og forsøgte at dirigere trafikken), til mine øjne spottede hendes hænder der vinkede helt vild af mig! Gud ske lov, jeg fik klodset min bremse så min abs bremse trådte til og  fik stoppet op.

Jeg ville godt nok have ønsket, at politiet også havde fokus på hende – Hun mente det godt, det er jeg sikker på, men hold da op, hun udgjorde en stor farer.

Til mit møde, viste det sig, at andre også var kørt samme vej, og også havde mødt den “hjælpsomme” dame, og de var som jeg, rystet.

I det mindste – giv os en chance for at se DIG!

Jeg var længe om at falde til ro, sikke en træls hændelse. Både for dem der var med i biluheldet, jeg håber ikke nogen kom alvorligt til skade, og for damen jeg nær havde kørt ned, og ikke mindst mig selv. Det er en dem jeg gerne ville have undgået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.