Da jeg er begyndt at gøre mere i konkurrencer, har jeg også investeret i ekstra udstyr, ikke bekosteligt, men funktionelt med eksterne flash som endda kan medbringes udendøres, hvor der ingen strøm er til rådighed. Det syntes jeg er ret smart.  

Til mine konkurrence billeder mangler jeg modeller! Jeg vil gerne prøve kræfter med at få taget vinder billedet til konkurrencer, men det kræver både model, og øvelse fra min side, så jeg tænkte på, om der kunne være nogle friske sjæle, der kunne tænke sig at blive min model.

Jeg har en standart kontrakt, hvor der er taget god hånd om den enkelte model. Er du under 18 år, skal dine forældre skrive under på kontrakten. Hos mig må du gerne have en god veninde, mor & far med, da det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg.

Om dit udseende, så stiller jeg ikke så mange krav, men mere krav til din evne til at modtage instrukser til “vinder” billedet. God til at lytte og kan bruge sin krop. Er du i den overvægtige zone, så tænker du måske, så kan du ikke bruges, men det kan du.  🙂

Nøgenfotografering er også absolut et vinder billede potentiale, og hitter ofte stort. Det vil være dejligt at få  modeller, der tør og ønsker, at blive fotograferet nøgen.

Jeg vil linke til et par sider, som jeg finder inspirerende,og som viser den store alsidighed der er i portræt til nøgenfotografering. I skal selv søge efter portræt og “nude” billeder på de oplyste sider. De udskiftes løbende.

http://500px.com  ,også en købs side, men det behøves man jo ikke, blot blive inspireret af alle de dygtige fotograferer der findes.

http://1x.com , også en købs side, men det behøves man jo ikke, blot blive inspireret af alle de dygtige fotograferer der findes.

 

Jeg giver ikke penge til mine modeller, jeg giver jer billeder som i er velkommende til at bruge i f.eks. jeres portfolie mapper. Glæder mig til at mødes med mange af jer. Skriv / ring, og spørg så vi kan få en aftale i hus.  🙂

 

Jeg har selvfølgeligt fotograferet flere modeller og her er nogle af de billeder; Nogen af dem har jeg også fået antaget til internationale konkurrencer, og det er faktisk en stor ære, at få sine billeder antaget, men selvfølgelig er den største ære og mit højeste ønske, at lave vinderbilleder.  😛

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.