Hils på Loke!

Loke

Loke er vores sidste nye kat. Vores lille pus, vi fik fra min søster sidste forrige jul(2010). Han er en hittekat, og som måske kunne klare sig.

 

Han stor trives og er en rigtig kat, der også vover pelsen lidt for meget. Sidste jul- dvs. et par dage før blev han påkørt, og 14 før blev vores maincoon kat kørt ned og dræbt på stedet. Det var hårdt at vide, at Loke var påkørt og var løbet væk. Der gik et par dage, hvor han ikke kom hjem og vi troede det værste. Vi skrev sedler vi puttede i folks postkasser – spurgte efter Loke i deres haver m.m. Kun en reagerede. Men ingen havde set ham, eller kunne finde ham i deres haver – teresser eller andre steder.

Pludselig en mørk aften 3 dage efter kom han slingerende ind,  og var lykkelig for at have fundet hjem. Han virkede frisk, men havde ikke styr på sine ben, og var hævet flere steder. Blod i ørerne, og hans øjne så frygtelig ud. Ærligt talt så troede vi ikke, han ville klare sig. Vi tog til dyrlægen om morgen,hvor hun gav ham noget smertestillende, og så kunne vi se tiden an.

Der gik ikke mange dage førend han stillede sig foran teressedøren og insisterede på at komme ud. Kattelemmen havde vi jo lukket af.

Mindre en uge efter hans hjemkomst kom han ud igen, og stortrives. Ingen ny besøg hos dyrlægen var nødvendigt. Heldigvis.

 

Kun lige veloverstået jul, så kom han hjem med den største hamsterkind, vi nogensinde har set. Pis, hvad var nu det ?

Dagen efter – tog vi ham så med til dyrlægen atter, og hun var enig i, at det nok var en byld, og han fik pencillin med hjem, og så havde han også mider i ørene- klamt. Der gik ikke mere ned 2 dage, før at der var så meget materie, at man kunne klemme det ud af bylden. Men ville Loke finde sig i det ?

Han sad hos Martin, og mærkelig nok, så var det Martin, der havde det værst. Det er også ret ulækkert med alt det betændelse, der kan samles i en byld. Men Loke, han sad faktisk pænt og det var kun, da det sidste skulle ud, at han tilkendegav, at det gjorde ondt – og ville løbe.

2 gange tømte vi bylden, og så pencillinen gjorde dens job, så hans hamsterkind forsvandt, og han så igen normal ud.

Øre miderne fik vi også has på, og Loke, han nød faktisk at få sine ører renses- det havde jeg ikke troedet!

Hamsterkinden/ bylden havde ikke noget med påkørselen at gøre- mere, at han er hankat, der forsvar sit territorium. Han havde andre tegn på, at han havde været oppe at slås.

Loke er hel rask og hel frisk igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.